Що робити якщо повністю зіпсувався сімейний документ
Що робити якщо повністю зіпсувався сімейний документ
Хочу розказати про наш свіжий досвід, раптом хтось теж потрапить у таку дурну халепу з паперами. Нещодавно у нас в коморі прорвало трубу, і затопило коробку, де зберігалися старі сімейні архіви. Наше свідоцтво про одруження постраждало найбільше - папір сильно розмок, текст розплився, а державна печатка перетворилася на велику синю пляму. А нам буквально через три тижні треба подавати повний пакет документів на візу в посольство, і з таким зіпсованим бланком нас б у точно розвернули на першому ж віконці. Я в паніці почала моніторити інтернет і шукати інформацію, як відновити свідоцтво про шлюб максимально швидко і без дикої бюрократії. Самостійно йти в РАЦС - це втратити мінімум тиждень, бо треба брати квитанції, бігти платити мито в банк, потім знову стояти в черзі під кабінетом, щоб подати заяву, і чекати видачі. З моїм щільним графіком роботи це просто нереально. В результаті ми вирішили звернутися до приватних юристів з UST Group, їхній офіс прямо в центрі Києва знаходиться. Вони всю цю марудну роботу взяли на себе, самі все оплатили і заповнили за нас. Новий офіційний дублікат на красивому свіжому бланку нам видали всього за пару робочих днів. Заплатили близько 500 грн і зберегли купу нервових клітин. Тому мій вам щирий совет - не втрачайте час на черги, звертайтеся до професіоналів, це реально спрощує життя.