Для гурманів, хто любить приготуванням страв, та не терпить невпорядкованість під час роботи в приготуванні!

Melindabaf
Ikra
Ikra

Для гурманів, хто любить приготуванням страв, та не терпить невпорядкованість під час роботи в приготуванні!

Postautor: Melindabaf » 7 lutego 26, 17:02

Мені хочеться розповісти смішною ситуацією, яка виникла зі мною попереднього тижня, і це було.... Моя крихітка захотіла, щоб як кулінарний експерт приготувала один святкове з нагоди її свята. Я, звісно ж, безумовно, взялася переглядати рецепт серед кулінарних блогах і отримала несподіванку. Провела аж півтора години, і це ще щастя!, переходячи із блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі ідеї виявилися занадто заплутані, інші варіанти - зі справжніми екзотичними інгредієнтами, решта - серед тоннами відволікаючих елементів. А згодом ваша героїня мені спало на думку про цей портал і за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! знайшла - той самий рішення! Рецепт був настільки так детальним, що навіть навіть ще дуже молода донька змогла своїй мамі взяти участь. Наприкінці наш тандем спекли неймовірний десерт, що виявився головним хітом вечора. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі сусідки не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ви відкрила настільки ідеальний рішення?"
Сайт